Termeni&Conditii

 

Columbofili.net este un website personal destinat iubitorilor de pasari, animale si sportului columbofil.

Columbofili.net  isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment sectiuni ale continutului sau.

Anumite sectiuni ale continutului publicat pe Columbofili.net pot sa fie furnizate de colaboratorii cu care wesite-ul are legaturi.De asemenea,Columbofili.net NU este responsabil in nici o masura asupra continutului distribuit de terte persoane, indiferent ca acesta este de ordin publicitar sau nu.

 

Columbofili.net  NU este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul website-ului

Puteti folosi continutul website-ului doar pentru utilizarea dvs.personala si nu in scopuri ilegale.

 

Columbofili.net  isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva utilizatorilor,vizitatorilor acele informatiile materialele,articolele sau comentariile trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care nu sunt in domeniul activitatii website-ului sau pe care le considera, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau colaboratorilor.Autorul articolelor,materialului sau comentariului trimis va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.Apasand  TRIMITE sunteti de acord cu “Termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Daca nu sunteti de acord, nu postati comentariilor pe acest website.

 

Columbofili.net isi rezerva dreptul de a schimba acesti termeni, modificand continutul si data notificarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Accesarea website-ului, folosirea serviciilor acestui website  dovedeste faptul ca v-ati dat acordul asupra termenilor si conditiilor de utilizare.

Drepturile si obligatiile , impuse de prezentul act denumit termeni si conditii, precum si toate efectele de natura juridica (civila sau penala) pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Buletin informativ

Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ si veti primi prin e-mail cele mai importante informatii:

BannerFans.com
BannerFans.com